.

News

 

30 noiembrie 2012 artificii-nunta

Spectacol de artificii si lasere pentru zilele orasului Galati.

6 decembrie 2012

Spectacol de Mos Nicolae si lansarea noului imn al orasului Mangalia.

31 decembrie 2012

Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti

Foc de artificii pe ritmurile Filarmonicii Nationale Bucuresti

1 ianuarie 2013

Spectacol extraordinar la Opera Nationala Bucuresti.
Concertul extraordinar de Anul Nou al ONB este un show complet ce prezinta intr-o viziune contemporana impresionanta combinatie de muzica, balet, jocuri de lumini, lasere si efecte speciale. Spectacolul pune in valoare ineditul duel dintre harpa clasica si harpa laser!

 


 

 

 

 

 

General Management Trading

 

Scurt Istoric

 

             Societatea se infiinteaza in martie 1998 cu obiect de activitate principal  manegementul depozitarii, manipularii, transportului, comercializarii, utilizarii substantelor explozive, datorita experientei de peste 10 ani in acest domeniu a administratorului societatii.
             Incepind cu luna mai 1998  manageriaza in acest domeniu "S.C. IMSAT MARITIME S.A Constanta" iar din februarie 1999 si pe ”S.C. SAFETY  S.r.l” Constanta. La sfirsitului anului 1999 face primul import de produse pirotehnice de amuzament si incepe comercializarea catre diferite firme de profil din tara S.C. ELTROMEX srl Bucuresti, UFO’s srl Braila, SANHAI Distribution srl Constanta, Canadian Trading srl Bucuresti.
             Incepind cu anul 2002 firma incepe sa presteze servicii pirotehnice pentru evenimente corporate pentru  Cramele Halewood, Vin-Vie Murfatlar, Somesul Dej, Elvila, ANB-AMROBank, Banca Transilvania, Bancpost, Hidroelectrica, Dr. OETKER, Ambasada Frantei, CNSRL „Fratia”, Omniasig, televiziuni: PRO TV, ANTENA 1, TVR 1, TVR 2, primarii: Constanta, Bucuresti, Tulcea, Sinaia, Cimpulung Muscel, Medgidia , Mangalia, Craiova, Rimnicu-Vilcea precum si la evenimente private .
             In anul 2006 pana la sfarsitul lunii septembrie s-au executat peste 150 de evenimente. Tot in 2002 se infiinteaza un punct de lucru in Bucuresti si incepe comercializarea de produse pirotehnice  catre marile retele Metro, Cora, Carrefour.
            Din 2003 organizeaza impreuna cu  ACADEMIA  TEHNICA  MILITARA  din  Bucuresti cursuri de pregatire pirotehnisti. Tot din 2003 deschide primul magazin propriu de comercializare articole pirotehnice si totodata showroom.
Pe parcursul anului 2004 se consolideaza aceasta activitate si se deschide un showroom in municipiul Mangalia. In anul 2005 se amenajeaza depozitul de materiale explozive de la Corbu, Jud. Constanta si se achizitioneaza un autofurgon FIAT Ducato Ex II pentru transport materiale explozive.
             Datorita specificului activitatii care are si luni cu activitate redusa precum si a pregatirii duale a salariatilor la sfirsitul anului 2005 se achizitioneaza o linie de prelucare la rece si la cald a fierului in  vederea ocuparii  intr-un procent cit mai mare a timpului de lucru si a cresterii cifrei de afaceri.
Incepind cu martie 2006  se incepe executarea de lucrari de confectie metalica si fier forjat. Pana in prezent s-au executat lucrari diverse: confetii metalice pentru Service-ul TERMOPORT- THERMOKING Constanta; vila SUZANA – Mangalia gard, scari interioare, mobilier; Vila  Havana – Constanta, gard exterior, garduri terase, balcoane, scari interioare, mobilier etc.
             In august s-au inceput livrarile diverse produse de fier forjat catre KAUFLAND – colectia iarna. In septembrie s-au inceput lucrarile de recondionare si reconstituire a elementelor de fier forjat de la conacul” NICOLAE BALCESCU” din orasul BASARABI jud. Constanta.
La inceputul lunii decembrie a inceput fabricatia  pentru  Kaufland a colectiei de Primavara(produse pentru Valentine’s Day; 1 Martie; Pasti).
             In luna decembrie s-au executat lucrari de decorare cu ghirlande luminoase importate de la firma Blachere Illumination (Franta) pentru aeroportul Otopeni  si orasul Hirsova.
            In luna ianuarie 2007 am obtinut distributia pentru Romania de echipamente digitale programabile de la Monetti srl (Italia). In luna februarie am obtinut distributia pentru Romania pentru produsele pirotehnice ale firmei Lacroix- Ruggieri (Franta).
Cu ocazia zilei Romaniei pe data de 01.12.2007  am realizat un spectacol  multimedia (lasere, lumini, efecte pirotehnice in valoare de 100000 euro).
Ianuarie 2008 achizitionarea celui de al doilea camion ADR Ex.II (IVECO DAILY 65C18). Februarie era luna in care se realiza completatea sistemelor de tragere  Monetti cu noile FRT 110 : emitator - receptor  radio-bidirectional.

2009

 • Datorita  recesiunii economice  activitatea scade  datorita  scaderii cererii.

2010

 • Inepem colaborarea cu firma NICO – LUNIG Events din Germania in gama de  produse pirotehnice, iar  activitatea incepe sa creasca, incep livrarile catre Auchan

2011

 • Se completeaza  dotarea tehnica cu 2 echipamente laser, un echipament harpa laser, o masina de fum greu .
 • Se executa o serie de evenimente private mari incheiate cu show-ul din noaptea de 31.01-01.01.2012 „Revelion la Opera Romana din Bucuresti care duc la cresterea cifrei de afaceri, dar si primul eveniment international august /SOFIA
 • 10 ani PROCREDIT BANK Bulgaria.
 • Se livreaza marfa catre Real.

2012

 • Eveniment important pentru China Shipping Romania in luna aprilie la Agigea si Mamaia
 • Promenada Operei Nationale Bucuresti spectacol live artificii si muzica
 • Este gata primul echipament digital de declansare a focurilor de artificii  propriu
 • Apare al  treilea  camion IVECO Eurogargo 7.5 tone cu  rampa hidraulica ,in parcul propriu
 • Achizitionam  inca 3 lasere si softul aferent
 • Al doilea eveniment international  la Sofia
 • Incepem colaborarea cu  firma WECO pirotechnische Fabrick Gmbh in gama produselor pirotehnice.
 • Incepem colaborarea cu Primetake ltd U.K producator de cartuse  pentru indepartarea pasarilor de pe aeroporturi